Rica Points - Rica Hotels

Gå direkt till innehåll

Gå direkt till sök

Nu byter vi namn på vårt lojalitetsprogram och inför fyra medlemsnivåer, White, Silver, Gold och Black!

Varför inte tjäna bonuspoäng när du njuter av vår vår stora frukostbuffé, God morgon, sover på en kudde vald från egen kuddmeny och tar del av allt som utgör den lilla, stora skillnaden när du är gäst hos oss?

Som medlem i Rica Points tjänar du bonuspoäng varje gång du bor på ett av våra närmare 80 hotell i Norge och Sverige. Det är gratis att bli medlem och poängen du tjänar kan du ta ut i bonusnätter.

Du får 500 Points för varje övernattning på Rica Hotels i Norge och Sverige, samt på Skene House i Aberdeen, Skottland. Bonusnätter kostar 5 000 Points per natt per rum under helger (fredag till söndag) eller 10 000 Points för uttag under vardagar (söndag till fredag).

Bonusnätter kan tas ut på alla Rica Hotels samt hos vår samarbetspartner Skene House i Aberdeen. Som medlem i lojalitetsprogrammet får du dessutom erbjudande om upplevelsepaket baserade på dina intressen. Det kan till exempel vara ett helgpaket med shopping och nöjen i storstaden, ett gourmetpaket med vinprovning eller varför inte en spännande forsränningsupplevelse i Norges vackra natur. Därför vill vi gärna veta mer om dig och dina intressen. Rica Points finns i fyra olika valörer: White, Silver, Gold och Black. Alla nya medlemmar börjar med White och uppgraderas sedan till Silver, Gold eller Black när antalet hotellnätter under ett år kvalificerar dem till detta.

Logga in
BLI MEDLEM I RICA POINTS

Få 1000 poäng i välkomstpresent

Få våra bästa erbjudanden och nyheter via mail Skicka

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prisgaranti