Rum | Rica Seilet Hotel, Molde - Rica Hotels

Gå direkt till innehåll

Gå direkt till sök

Rica Seilet Hotel

Miljöcertifierat Närproducerad mat God morgon God natt

Hotellet är designat som ett storsegel, och rummen har den mest spektakulära utsikten Molde kan erbjuda. Hotellet har flera juniorsuiter med egen terrass och några juniorsuiter med rund säng. Hotellet har också stora suiter som är inredda av ägarna Erik Berg, Björn Rune Gjelsten och Stig O. Jacobsen

(+47) 71 11 40 00

Rumkategorier Bildexempel *

 • Budget enkelrum

  Budget enkelrum

  Våra budget enkelrum är fullt utrustade för god komfort med t ex TV, telefon, dusch och toalett, men är något mindre än våra standardrum. I priset ingår frukostbuffé och trådlöst internet.

  Läs mer om Budget enkelrum
 • Standard rum

  Standard rum

  Våra standardrum är fullt utrustade för god komfort med t ex TV, telefon, dusch eller bad och toalett. I priset ingår frukostbuffé och trådlöst internet.

  Läs mer om Standard rum
 • Superior rum

  Superior rum

  Våra superiorrum är utrustade för bästa komfort med t ex TV, telefon, vattenkokare, dusch eller bad och toalett. Superiorrummen har bättre läge/utsikt än våra standardrum. I priset ingår frukostbuffé och trådlöst internet.

  Läs mer om Superior rum
 • Deluxe rum

  Deluxe rum

  Våra lyxigaste rum har hotellets bästa utsikt över inloppet med balkong. De är utrustade med stor dubbelsäng TV, telefon, vattenkokare, minibar med varma och kalla drycker, morgonrock, tofflor, dusch eller bad och toalett. I priset ingår frukostbuffé och trådlöst internet.

  Läs mer om Deluxe rum
 • Juniorsvit

  Juniorsvit

  Våra lyxiga juniorsviter har en rund dubbelsäng och arbets-/vardagsrum med sittgrupp och skrivbord. De är utrustade med TV, telefon, minibar med varma och kalla drycker, dusch eller bad och toalett samt badrock och tofflor. I priset ingår frukostbuffé och trådlöst internet.

  Läs mer om Juniorsvit
 • Svit

  Svit

  Våra lyxiga sviter har separerat sovrum med dubbelsäng och arbets-/vardagsrum med sittgrupp och skrivbord. De är utrustade med TV, telefon, minibar med varma och kalla drycker, dusch eller bad och toalett samt badrock och tofflor.

  Läs mer om Svit

Dela denna sida

Hittade du det du letade efter?

Ja Nej
Prisgaranti
Boka hotell
Under 16 år
Vänligen kontakta Rica Hotels Bokning & Kundservice för bokning av fler än fem rum. Tel 077-140 20 00 eller .

Hitta mötes- och konferenshotell

Rica Seilet Hotel

Gideonvegen 2 Molde, 6412Fax(+47) 71 11 40 01

(+47) 71 11 40 00

Hotelldirektör:

Frukost och internet är inkluderat i priset

Få våra bästa erbjudanden och nyheter via mail Skicka

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prisgaranti