Rum | Rica Hotel Stockholm, Stockholm - Rica Hotels

Gå direkt till innehåll

Gå direkt till sök

Rica Hotel Stockholm

Miljöcertifierat God morgon God natt

Hotellets 292 rum varierar i storlek, utrustning och pris – från budget till superior. Vissa av rummen i den äldsta delen från 1880-talet har till och med burspråk eller fransk balkong mot Drottninggatan med utsikt över shoppingmyllret.

Alla rum är ljusa, inredda i skandinavisk stil med bekväma sängar och bäddar för en excellent hotellupplevelse i Stockholms absoluta centrum. Rummen är utrustade med safebox, minibar, kabel/betal-TV, radio, hårtork samt luftkonditionering. Alla rum har dessutom kostnadsfri, trådlös internetuppkoppling. Rummen är rökfria och utrustade med rökdetektor samt titthål i dörren. Hotellet har även ett antal rum som är handikappsanpassade. Alla rum har trägolv och en trevlig utsikt mot den charmiga Vinterträdgården alternativt mot Drottninggatan.

(+46)(0)8 723 72 00

Rumkategorier Bildexempel *

 • Budget enkelrum

  Budget enkelrum

  Våra budgetrum är inredda i skandinavisk design och är fullt utrustade för god komfort med t ex platt-TV, telefon, dusch och toalett, men är mindre än våra standardrum. Rummen har en 90 cm säng och passar dig som är på kortare besök i Stockholm. I priset ingår frukostbuffé och trådlöst internet.

  Läs mer om Budget enkelrum
 • Budgetrum

  Budgetrum

  Våra budgetrum är inredda i skandinavisk design och är fullt utrustade för god komfort med t ex platt-TV, telefon, dusch och toalett, men är mindre än våra standardrum. Budget enkelrum har en 90 cm säng och budget dubbelrum har en 140 cm säng. I priset ingår frukostbuffé och trådlöst internet.

  Läs mer om Budgetrum
 • Standard enkelrum

  Standard enkelrum

  Våra standard enkelrum är inredda i skandinavisk design och fullt utrustade för god komfort med t ex platt-TV, telefon, dusch eller bad och toalett. I priset ingår frukostbuffé och trådlöst internet.

  Läs mer om Standard enkelrum
 • Standardrum

  Standardrum

  Våra standardrum är inredda i skandinavisk design och är fullt utrustade för god komfort med t ex platt-TV, telefon, dusch eller bad och toalett. Rummen har utsikt mot Vinterträdgården alternativt Drottninggatan. I priset ingår frukostbuffé och trådlöst internet.

  Läs mer om Standardrum
 • Superiorrum

  Superiorrum

  Våra superiorrum är utrustade för bästa komfort med t ex platt-TV, telefon, dusch/bad, toalett, badrock, tofflor samt möjlighet att koka kaffe/te. Rummen är ibland större, har för det mesta en separat sittgrupp och bättre läge/utsikt än våra standardrum. I priset ingår frukostbuffé och internet.

  Läs mer om Superiorrum
 • Deluxerum

  Deluxerum

  Våra lyxigaste rum som har hotellets bästa läge/utsikt och gott om plats. De har stor dubbelsäng och separat sittgrupp. De är utrustade med platt-TV, telefon, dusch eller bad, toalett, badrock och tofflor samt möjlighet att koka kaffe och te. I priset ingår frukostbuffé och trådlöst internet.

  Läs mer om Deluxerum

Dela denna sida

Hittade du det du letade efter?

Ja Nej
Prisgaranti
Boka hotell
Under 16 år
Vänligen kontakta Rica Hotels Bokning & Kundservice för bokning av fler än fem rum. Tel 077-140 20 00 eller .

Hitta mötes- och konferenshotell

Rica Hotel Stockholm

Slöjdgatan 7 Stockholm, 111 57Fax(+46)(0)8 723 72 09

(+46)(0)8 723 72 00

Hotelldirektör:

Frukost och internet är inkluderat i priset

Få våra bästa erbjudanden och nyheter via mail Skicka

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prisgaranti